Coaching laboral i desenvolupament de competències per a dones, a l’Ajuntament de Masnou

Estem emocionades de compartir amb vosaltres el nostre programa de coaching laboral per a dones i formació en competències, que hem iniciat aquest mes a l’Ajuntament del Masnou.

El nostre programa té com a objectiu fonamental oferir espais grupals i individuals d’apoderament personal per acompanyar les usuàries a connectar-se amb la seva esència i els seus recursos, per potenciar el seu desenvolupament professional i personal.

Alhora, brindem eines per a la recerca activa d’ocupació i emprenedoria, així com per crear estratègies efectives per dur a terme el projecte professional i millorar l’ocupabilitat.

Coaching laboral dones

Dones + apoderament + millora de l’ocupabilitat:

Aquest objectiu principal es duu a terme mitjançant la implementació d’un conjunt de propostes amb un mateix fil conductor: Dones + apoderament + millora de l’ocupabilitat + creació de xarxes.

Aquestes propostes inclouen:

  • Fomentar l’autonomia i el compromís en el projecte professional mateix.
  • Proporcionar eines per a la cerca activa d’ocupació o emprenedoria a l’entorn actual del Mercat Laboral.
  • Incrementar l’autoconfiança identificant els recursos personals i professionals.
  • Desenvolupar les competències clau per assolir l’objectiu professional.
  • Facilitar eines d’autocura (físiques, emocionals, racionals i espirituals) per avançar en el camí de manera saludable i energètica.
  • Prendre consciència dels propis valors que són el fonament del sentit del projecte personal i professional.

Al nostre programa, ens comprometem a brindar un espai segur i de suport, on les dones puguin explorar les seves fortaleses, adquirir noves habilitats i establir connexions significatives amb altres professionals.

Coaching laboral dones

Estem segures que aquest programa serà una experiència molt enriquidora i transformadora per a totes les participants.
Si esteu interessades o interessats en rebre més informació sobre el programa, no dubteu en contactar-nos per obtenir més informació.

Compartir
Compartir

Altres entrades