Desenvolupament de Talent a les empreses: El Coaching Executiu

Un dels projectes dels quals estem molt orgulloses, és el Coaching Executiu que estem realitzant a diferents càrrecs de l’Hotel Palace de Barcelona.

El lloc és emblemàtic a la ciutat de Barcelona i la qualitat del servei i de l’equip és excel.lent. 

Per part de direcció tenen un compromís ferm amb el desenvolupament de la plantilla i el Coaching executiu és una forma més d’apostar per les persones en el seu creixement tant personal com professional. 

Beneficis del coaching Executiu:

El Coaching executiu és una eina centrada en el diàleg que millora el nostre rendiment professional i el nostre benestar, abordant temes com ara la resiliència, l’empatia, la motivació, el lideratge, les relacions, la presa de decisions o el propòsit.

Els principals beneficis són:

–       Crea un espai per reflexionar fora de la voragine de la feina, en un context adecuat per la reflexió conscient sobre les dificultats del dia a dia i trobar solucions alineades amb la persona i la organització.

–       Rebre un tipus de feedback diferent al que podries obtenir per part del teu/va cap o de companys/es de feina. És un feedback objectiu, amb la intenció d’ajudar-te a veure el què fins ara no era visible.

–       T’ofereix noves perspectives, a través del reencuadrament i de veure les coses desde un nou punt de vista. Així els problemes es converteixen en possibilitats i els desafiaments com oportunitats.

–       Aumenta la confiança i la autoconsciència a través de l’autoconeixement que genera el propi procès de coaching.

Algunes de les situacions en les quals recomanem realitzar un procès de coaching executiu són: promocions de càrrec, millora de competències  (lideratge, comunicació, etc), incorporació desprès d’una baixa llarga o de maternitat/paternitat, o qualsevol altre moment en el qual creus que la persona necesita un suport i vols que es beneficiï d’un espai de reflexió i creixement personal i professional.

Si la teva empresa està interessada en contribuir en el desenvolupament de les persones de la seva plantilla  a través d’un procés de coaching executiu, posa’t en contacte amb nosaltres.

Compartir
Compartir

Altres entrades