Estrenem Web i Il·lusió

Estrenem la nostra nova web amb molta il·lusió, en aquest final d’any 2022.

L’equip de Kalidoscopia, la Claudia, la Mari i la Gisela, estem molt contentes perquè aquest any ha estat definitiu per nosaltres.

Fa un any que estem incubades a la Innobadora, comunitat d’incubació de Barcelona Activa per a entitats d’Economia Social i Solidària, on tenim un espai físic per treballar i assessorament per la gestió de la cooperativa per part de FACTO i de Tàndem Social en el Projecte Reimaginem. Tenim també el repte de la digitalització, i estem implementant millores en aquest aspecte, més enllà de la web.

Amb tot aquest suport hem pogut posar ordre, i treballar tot el que no es veu i que ajuda al creixement intern i extern. La nostra cooperativa Noves Mirades SCCL, està cada vegada més estructurada, i amb aquest ordre intern, hem pogut també clarificar els nostres serveis i clientela a la que ens dirigim.

La nostra web, feta amb el suport de la Lídia Garcia, una gran professional que ens ha facilitat molt la tasca, mostra ara qui som, què fem, la nostra metodologia de treball. Hi trobareu el nostre Blog, que estrenem amb il·lusió per poder estar més a prop vostre, per explicar-vos els nostres progressos i compartir amb vosaltres el que fem i el nostre coneixement.

La cooperativa Noves Mirades SCCL, actua amb el nom de Kalidoscopia, que representa la unió de les diferents mirades, perspectives i colors per a la intervenció enriquidora, nutritiva i transformadora de la vida de les persones respecte el seu benestar des de l’àmbit laboral.

Ens dirigim a: Administracions públiques, Entitats socials, Empreses privades amb consciència social, Centres Universitaris i Educatius.

Trobareu els testimonis d’alguna de la nostra clientela.

Així que us convidem a fer una ullada a la pàgina web i els seus continguts per poder conèixer-nos més i que pugueu subscriure-us a la nostra newsletter si és el que desitgeu. Prometem compartir continguts d’interès amb vosaltres i mantenir-vos actualitzades.

Esperem estar en contacte a partir d’ara! Ens agradarà rebre feedback i conèixer què us sembla la nostra comunicació.

Compartir
Compartir

Altres entrades