Serveis per a l’administració pública i entitats socials

L’administració pública i les entitats de l’àmbit social, tenen el repte de ser capdavanteres en la promoció de la igualtat i poder donar suport a qui més ho necessita, així com tenir cura dels seus equips.

SERVEIS

Què oferim

Ens dirigim a Ajuntaments, Consells Comarcals, Diputacions Provincials i a tota administració pública.

Entitats d’acció social i d’Economia social i solidària, siguin Associacions, Fundacions o Cooperatives.

Formació i programes per personal intern

Formació i intervenció per a usuariat

Formació i programes per personal intern

Formació i intervenció per a usuariat

EQUIPS DIRECTIUS, DE GESTiÓ I EQUIPS TÈCNICS

Formació i programes per personal intern

Sensibilització en perspectiva de gènere i diversitat sexual i afectiva (Col·lectiu LGTBIQA+) per la millora del benestar emocional en l’entorn laboral.

Realitzem formacions a mida per contribuir en la sensibilització de gènere i diversitat sexual i afectiva, en temes com la igualtat de gènere, el col·lectiu LGTBI, la conciliació, el lideratge inclusiu, el llenguatge inclusiu,la perspectiva de gènere en orientació i inserció laboral…

Formacions per equips tècnics que vulguin desenvolupar els seus talents d’intervenció.

Formacions per equips tècnics que vulguin desenvolupar els seus talents d’intervenció.

Formacions i programes de suport i benestar emocional per equips de treball i les persones que ho puguin necessitar, en modalitat individual i grupal:

Realitzem programes a mida per contribuir al benestar emocional i donar eines i estratègies psicoemocionals per confrontar situacions que poden generar malestar psicològic.

EQUIPS DIRECTIUS, DE GESTiÓ I EQUIPS TÈCNICS

Formació i intervenció per a usuariat

Cercles professionals

Hem creat el programa Cercles de dones per acompanyar-les en la recerca de feina, en un moment de canvi professional o en procés d’emprendre, per tal que puguin assolir els seus objectius. Es pot fer per col·lectiu sènior i també per joves.

Coaching grupal per desenvolupar competències i potenciar el creixement professional i avançar cap als objectius plantejats. Combina l’exploració d’una necessitat comuna de les persones participants, per trobar solucions i generar estratègies de forma col·laborativa, creant noves perspectives d’acció.. Les persones reben suport per assolir els seus objectius escoltant noves perspectives i enfocaments als problemes actuals.

Formacions a mida per al desenvolupament del talent

Oferim formacions per la millora de l’autoconeixement, de les competències transversals i del benestar emocional, per aquelles persones que es troben en procés de recerca de feina, de canvi professional o en procés d’emprendre.

Oferim formacions en competències i habilitats, intel·ligència emocional i benestar, definició de l’objectiu professional, i altres formacions a mida segons les vostres necessitats.

Suport i benestar emocional individual i grupal

Realitzem programes a mida per contribuir al benestar emocional i donar eines i estratègies psicoemocionals per confrontar situacions que poden generar malestar psicològic, per a aquelles persones usuàries que necessiten suport en els seus processos de recerca de feina, canvi professional o emprenedoria.

QUÈ MILLORARÀS?

Beneficis del servei

Altres serveis:

Empresa privada

Centre formatiu o universitari

Empresa privada

Centre formatiu o universitari